RESTAURANG

DEN ABERDEEN SKY RESTAURANT

En upphöjd takrestaurang erbjuder en rymlig terrass med utsikt över Penang. Det kan finnas få bättre ställen att njuta av att inte vara mitt i Penangs urbana än från Aberdeen, en av stadens högsta takrestaurang.

The Aberdeen ligger på översta våningen i stadens Hotel Malaysia, säkert bort från trafiken, bullret och mänsklighetens sjudande massa på gatunivå. The Aberdeen har en rymlig terrass med enastående utsikt över Penang och utökar sina specialiteter till läckra bufféer lunch och middag.

RESERVE NOW
DESSERT
BUFFET
SPECIAL
DELIGHT
PROMOTION

VÅR MENY

Öppettider

07.00 - 23.00 (söndag till torsdag)

07.00 - 12.00 (fredag till lördag)


Hälsosam eller rejäl frukost, till en lätt eller läcker lunch eller en helt enkelt gudomlig middag, serverar The Aberdeen Sky Restaurant allt du behöver.

INGREDIENSEN SOM

BINDER DIN FAMILJ TILLSAMMAN...


Family Gathering
Buffet

Oavsett om det är vardagar eller allmänna helgdagar, är Aberdeen ett exklusivt FAMILJORIENTERAT centrum som erbjuder en fantastisk miljö för familjetid. Det fungerar som den perfekta basen i Penang för att utforska traditionell till västerländsk mat.

Buffet
Family Gathering

BETWEEN LAUGHS,
LONG TALKS AND LOVE...

Buffet

Överbryggar livet till romantik, Aberdeen är den perfekta DATAN-VÄRLDIGA platsen för par. Med en trollbindande atmosfär på taket att äta i är The Aberdeen precis rätt plats att föra en passionerad konversation och upptäcka mer om den andra hälften. Par kan också förvänta sig överdådig god matservering och naturligtvis en fantastisk utsikt perfekt för viktiga datum som jubileer eller hemliga middagar.

Valentine

MELLAN LAG,

LÅNGA SAMTAL OCH KÄRLEK ...

OCH HANDLA FÖRETAG MED

FREDLIG MILJÖ...

Company Dinner
Rooftop View

Med bra kaffe, kom bra idéer! Mitt i liv och rörelse på Penangs fastland erbjuder The Aberdeen lugn och förfriskningar som uppfyller alla framgångsrika affärsbehov. Samtidigt är The Aberdeen svaret på dilemman hos alla affärspersoner om var man ska hålla kundmöten.

Rooftop View
Company Dinner